Mindenmás

Napi pakk: ködös reggellel, majd verőfényes napsütéssel ront ránk a vasárnap Szegeden

Ahogy a szombat, úgy a vasárnap is sok-sok napsütést tartogat Nekünk Szegeden. Ne feledd: reggel 8-ig még vágányzár lesz, de ha minden igaz, ma már megjavítják a leszakadt felsővezetéket. Az utazóknak is van egy jó hírünk, mától ugyanis visszaáll a rend az ásotthalmi kishatáron, ami reggel 7 óra és 19 óra között fogadja az utazókat. Meghoztunk minden fontos infót vasárnapra, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Gusztáv, Benkő, Dániel, Fáni, Fanni, Henrik, Izidor, Marcell, Ottó és Stefánia nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 175 éve megszületett Mikszáth Kálmán író (A Noszty fiú esete Tóth Marival, Szent Péter esernyője).
  • 74 éve látta meg a napvilágot John Carpenter amerikai rendező, forgatókönyvíró, zeneszerző (Halloween, A dolog, A köd, Christine).
  • 57 éves lett Csonka András színész, énekes és műsorvezető.
  • 56 éve született Hegyi Barbara színművésznő (Hány az óra, Vekker úr?).
  • Ma lett 48 éves Kate Moss angol topmodell.
  • 43 éve született Aaliyah, rhythm and blues-énekesnő.

NAPOS IDŐNK LESZ VASÁRNAP IS

Párásan, ködösen és zúzmarásan indul a vasárnap Szegeden. Sok napsütésben lesz részünk, amit majd délután zavarhat meg erősebb felhősödés, de csapadék szerencsére nem várható. Mérsékelt marad a délies szél. Hajnalban -4, napközben +4 fokra van kilátás.

VÁGÁNYZÁR LESZ REGGEL 8-IG SZEGEDEN

Vasárnap reggel 8 óráig Szegeden, a Pulz utcai kocsiszínnél a kedden megsérült felsővezeték helyreállítását végzik, ezért a vasútvillamosok ebben az időszakban csak Hódmezővásárhely vasútállomás és Szeged-Rókus között járnak: Rókusnál a vasútállomásra érkeznek és onnan is indulnak vissza.

MÁTÓL RENDES NYITVATARTÁSSAL ÜZEMEL A HATÁRÁTKELŐ ÁSOTTHALMON

A téli ünnepi időszak a végéhez közelít, ezért az átkelőhely 2022. január 16-tól mindennap reggel 7 óra és 19 óra között fogadja az utazókat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében, így a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a Röszke, Kübekháza és Tiszasziget közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb