Szegedi Arcok

Újabb szegedi büszkeség, Highlights of Hungary jelölt lett a Mondolo!

“Képzeljétek, micsoda hírrel ért véget a tavalyi esztendő (amit eddig titokban kellett tartanunk). Az egyesületet beajánlották a Highlights of Hungary 2021 listájára, úgyhogy a Mondolo idén a jelöltek impozáns névsorát bővíti!” – írja közösségi média oldalán a szegedi egyesület, akik többek között a SZETÁV-val közös Városmetamorfózis projekttel hívták fel magukra a figyelmet.

“A Mondolo Egyesület 2021-ben nőtte ki magát egy baráti körből, akik aktívan tesznek környezetükért és erre buzdítanak mindenkit. Az Egyesület jóvoltából jöhetett létre Szegeden a Városmetamorfózis, ami olyan égető problémákra hívja fel a figyelmet, mint a fecskék egyedszámának a csökkenése, emellett aktívan is tesznek az élőhelyeik növeléséért. További hasznos ismeretterejsztő előadásokat is szerveznek, illetve a gyerekek környezeti nevelése, oktatása is a tevékenyégük egyik kiemelt iránya” – írja a srácokról a HighLights of Hungary oldala.

OKÉ, DE MI EZ A HIGHLIGHTS OF HUNGARY DOLOG?

Egyetlen szóval: kiválóság. Nagyjából ebbe az egyetlen szóba össze lehet sűríteni azt, amire a Highlights of Hungary 2013 óta minden évben keresi a választ. A nagyszabású projekt azokat a személyeket és közösségeket kutatja fel, akik és amelyek valamiben kiemelkedőt, példaértékűt mutatnak. A Highlights of Hungary alapítói a kiválóság mellé még odateszik a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékeit is, szülessen az országhatáron belül vagy határon túl.

Forrás: Mondolo, Highlights of Hungary

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb