Mindenmás

Belehalt egy nő a ma reggeli kórháztűzbe, a detoxikáló gyulladt ki (frissítve)

Tűz ütött ki vasárnap kora reggel a fővárosi Szent Imre Kórházban, a Tétényi úton – írja közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A lángok az egyik földszinti helyiségben csaptak fel. Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték a kórház átvizsgálását és átszellőztetését.

A munkálatok idejére kiürítették az épületet.

FRISSÍTVE (10:09): HALÁLOS ÁDOZATOT KÖVETELT A TŰZESET

Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a tűz egy halálos áldozatot követelt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére elmondta, hogy az oltás során találtak rá, az áldozat egy nő volt. Két embert füstmérgezés gyanúja miatt látnak el.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a helyszínen azt nyilatkozta, hogy egy földszinti helyiségben, egy detoxikálóban keletkeztek a lángok fél nyolckor. A tűz 5 négyzetméteren keletkezett, de több mint 100 négyzetmétert megrongált.

Több mint hetven tűzoltó érkezett ki a helyszínre, ők segítettek a füsttel veszélyeztetett kórtermek kiürítésében is. 56 beteget kellett áthelyezni. Megkezdték a kórház átvizsgálását és átszellőztetését.

SZEGEDEN SEM ÚSZTUK MEG TŰZESET NÉLKÜL A VASÁRNAP REGGELT

Tűz ütött ki egy családi ház mellé épített melléképületben Szeged külterületén, Sziksóson, a Tüsök utcában – adta hírül a katasztrófavédelem vasárnap reggel 9 környékén. Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, a családi ház kemencéje gyulladt ki. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb