Mindenmás

Lezuhant egy nő a Belvárosi hídról Szegeden

Kedden délután fél kettő körül lezuhant egy ember a Belvárosi hídról Szegeden – tudtuk meg olvasóinktól és az is kiderült, hogy valószínűleg az életét vesztette. A rendőrség és a katasztrófavédelem emberei jelenleg is a helyszínen tartózkodnak.

Azt, hogy lezuhant egy személy a Belvárosi hídról a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette szerkesztőségünknek. Amennyiben friss információhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (15:57): EGY NŐ ZUHANT A TISZÁBA

Nem hivatalos forrásból szerkesztőségünk úgy értesült, hogy egy 50-es éveiben járó nő volt az, aki kedden kora délután lezuhant a Belvárosi hídról. Bár az elsődleges információk arról szóltak, hogy életét vesztette, idő közben azt tudtuk meg, hogy amikor a hölgyet a vízimentők átadták a mentősöknek, még voltak életjelei.

FRISSÍTVE (01.26, 15:37): ELHUNYT A HÍDRÓL LEZUHANT NŐ

24.hu szerda reggeli információi szerint sajnos elhunyt a Tiszába zuhanó nő. Értesüléseik szerint a megtalálása után a mentők kritikus állapotban vitték kórházba, de sajnos már nem lehetett megmenteni az életét. Ugyanakkor a lap megkereste a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, Balázs Csaba főhadnagytól azt a tájékoztatást kapták, hogy a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
    +36-1-116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    +36-1-116-111
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
    E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
    [email protected]
    [email protected]

TAVALY AUGUSZTUSBAN IS VOLT EGY HASONLÓ ESET SZEGEDEN

2021 augusztusában is volt már hasonló eset Szegeden. Akkor a Bertalan hídról egy 31 éves férfi zuhant a Tiszába. A fiatal férfi reggel ugrott a vízbe, és a szemtanúk szerint rögtön elmerült.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb