Sport

Ma meccsnap: NB I-es ellenféllel néz szembe a Szeged-Csanád GA

Az 5. helyen áll az NB II-ben a Szeged-Csanád Grosics Akadémia úgy, hogy az éllovas DVTK mögött 7, míg a második Vasas mögött 6 pontos a hátránya. Dragan Vukmir csapata 2022-ben eddig kezdésként összehozott egy ikszet a III. Kerületi TVE otthonában, és egy győzelmet a Budafok ellen, ma este pedig az NB I-es tavaszi szezont két zakóval kezdő MOL Fehérvár FC-t fogadja.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Nem lesz egyszerű dolga a szegedi srácoknak, hiszen a MOL Fehérvár FC Székesfehérvár első számú labdarúgóklubja, amely a magyar élvonalban szerepel. Háromszoros magyar bajnokok, kétszeres kupa- és kétszeres szuperkupa-győztesek.

RÖVID IDŐ VOLT A FELKÉSZÜLÉSRE

“Az NB I egyik legjobb csapata jön hozzánk, erős játékoskerettel. Nagyon rövid időnk van a felkészülésre, szombaton még bajnokit játszottunk. Természetesen hazai pályán nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára” – mondta Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője. Szabics Imre, a MOL Fehérvár FC vezetőedzője ugyanakkor kiemelte, hogy ősszel két győzelemmel sikerült továbbjutniuk a MOL Magyar Kupában, és a Szeged ellen is ez a céljuk. “Ellenfelünk az előző fordulóban a Mezőkövesd kiejtésével bizonyította, hogy egy NB I-es együttessel is felveszi a versenyt. Célunk elérése érdekében mindenkinek a maximumot kell nyújtania a pályán, koncentráltan és szervezettem kell játszanunk” – tette hozzá. A találkozót egyébként az M4 Sport este 8-kor élőben közvetíti.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: incalzire industriala
'Fel a tetejéhez' gomb