Mindenmás

Napi pakk: sok napsütéssel, és kellemes tavaszias időjárással köszönt ránk a Valentin-nap Szegeden

Enyhébb, melegebb és sokkal naposabb lesz ma már az időjárás Szegeden. Tökéletes, így Valentin-napra, szóval ne felejtsd el kimutatni a számodra fontos személyeknek, hogy szereted! Az izgalmakat még az is fokozza, hogy ma bejelentik a SZIN első fellépőit is Szegeden. Kezdd a napot ma is a Szeged365-tel, és egész biztos, hogy nem maradsz le semmi fontosról, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Bálint, Valentin, Brúnó, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Kirill, Konor, Konrád, Kurt, Kürt és Metód nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Valentin nap. A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást.
  • 90 éve született Sztankay István, Kossuth-díjas színész (Bors).
  • 86 éve megszületett Kézdy György Jászai Mari-díjas színész, a Szomszédok teleregény Virágh Doktora.
  • Ma lett 73 éve Vágó István televíziós műsorvezető, politikus, a Szkeptikus Társaság alapító tagja.
  • 33 éve kezdett működni az első műholdas telefon szolgáltatás.
  • 14 éve halt meg Gulyás Gyula Kossuth-díjas szobrász. 1968-ban készítette első jelentős nonfiguratív, Tekervény című kisplasztikáját.
  • 4 éve hunyt el Kallós Zoltán, a Nemzet Művésze, kétszeres Kossuth-díjas erdélyi magyar néprajzkutató, népzenegyűjtő.

VISSZAKACSINT A TAVASZIAS IDŐJÁRÁS SZEGEDRE

Hétfőn naposabb és felhősebb időszakok váltják majd egymást, és visszatér a délies szél is Szegedre. Reggelre foltokban pára, és köd is képződhet. Hajnalban -4, majd napközben már 12 fokot mérhetünk Szegeden.

MA BEJELENTIK A SZIN ELSŐ FELLÉPŐIT

Izgalommal várjuk a fejleményeket a SZIN körül, hiszen ma jelentik be az első fellépőket Szegeden. A Szegedi Ifjúsági Napok idei dátuma egyébként augusztus 24 és 27. közé esik, hogy kik pattannak a színpadra, az ma kiderül.

INKÁBB NE UTAZZUNK UKRAJNÁBA

“Az Ukrajna és Oroszország között az utóbbi napokban kialakult feszültségre tekintettel kérjük, hogy az Ukrajnába utazásuk szükségességét fontolják meg, és lehetőség szerint halasszák későbbre” – ez a felhívás jelent meg a Konzuli Szolgálat honlapján, így nem túl jó ötlet most Szegedről sem Ukrajnába utazni, vagy oda kirándulást szervezni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb