Mindenmás

Kiraboltak egy lottózót Domaszéken és egy plébániát Szegeden – mind a két elkövető rendőrkézen

A szegedi rendőrök elfogtak két férfit: az egyikük egy domaszéki lottózóba, a másikuk pedig egy imaházba és egy plébániára tört be Szegeden. A rendőrség közleménye szerint mindkét elkövetőt őrizetbe vették.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint egy 29 éves férfi 2022. február 28-án hajnalban Domaszéken felfeszítette egy lottózó ablakát, majd onnan készpénzt, mobiltelefont és sorsjegyeket tulajdonított el, több mint 300 ezer forint értékben. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították a korábbról ismert B. Márkot, akit elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az kutatás során az ellopott sorsjegyeket lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosának.

A PLÉBÁNIÁRA TÖRT BE EGY 32 ÉVES FÉRFI SZEGEDEN

A nyomozók a napokban kihallgattak egy 32 éves férfit is, aki a megalapozott gyanú szerint február hónapban egy imaházba és egy plébániába tört be, ahonnan készpénzt és egyéb használati eszközöket vitt el magával, mellyel 100 ezer forintot meghaladó kárt okozott. A rendőrök mindkét elkövetőt őrizetbe vették, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Szerdán is két betörőt fogtak el a rendőrök Szegeden:

Fotók: police.hu.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb