Szegedi Arcok

Miniszteri elismerő oklevelet kapott Masa László, a Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium oktatója

Újabb szegedi pedagógus kapott rangos elismerést egy egész életet átívelő lelkiismeretes, odaadó, kiváló szakmai munkájáért. Masa Lászlót pályája során számos díjjal jutalmazták már, aki nem csupán oktatóként, hanem munkaközösség-vezetőként, igazgató-helyettesként illetve gyakorlati-oktatás vezetőként is öregbítette a Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium hírnevét.

2022.03.16-án az Innovációs és Technológiai Minisztériumban vehette át a Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium egykori gyakorlati oktatásért felelős igazgatóhelyettese, jelenlegi oktatója, Masa László Miniszteri Elismerő Oklevelét szakmai munkájáért, az elektronika területen szerzett érdemeiért, pályaorientációs tevékenységért – olvasható a középiskola honlapján.

Masa László több, mint 25 éve töretlenül dolgozik a műszaki szakképzésben. A szakma iránti szeretetét, odaadását közvetítette mindig a tanulók felé. Műszaki embertől elvárható pontossággal és kitartással mutatott példát a diákoknak. Részt vett több szakma, képzési program kidolgozásában, iskolánkban való beindításában. Szakmai könyvek társ-szerzőjeként a szakmai oktatást támogatta. Az iskola fizikailag is magán viseli két kezének munkáját, mert több terem, labor kialakítását is neki köszönhetik. Az évek alatt jelentős szerepet vállalt az iskola irányításában, volt munkaközösség-vezető, igazgató-helyettes, jelenleg gyakorlati-oktatás vezető. Kollégái tisztelik szaktudását, emberségét. Az elmúlt években sok tanuló jutott el felkészítésének köszönhetően, országos szakmai versenyek döntőjébe. Megszámlálhatatlan azon tanulók száma, akik az ő keze közül kikerülve, azóta sikeres mérnök pályát futottak be és büszkén emlékeznek vissza a szigorú, de igazságos Masa László tanár úrra.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: quik
'Fel a tetejéhez' gomb