Mindenmás

Gyilkosság Szegeden: panzióban ölte meg a feleségét egy 50 éves férfi, lezárta az aktát a rendőrség

Lezárta a tavaly áprilisban, az egyik szegedi panzióban a feleségét meggyilkoló férfi aktáját a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság, mint péntek délelőtti közleményükből kiderül, a férjnek emberölésért kell majd felelnie, a nyomozás iratait – a vádemelési javaslattal együtt – megküldték az ügyészség részére.

KORÁBBAN ÍRTUK: ÖSSZEVESZTEK, MAJD MEGÖLTE A FELESÉGÉT EGY SZEGEDI PANZIÓBAN

A rendőrségre 2021. április 23-án kora délután érkezett bejelentés, hogy a szálláshelyen holtan találtak egy nőt. A nyomozók a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a sértett halálát bántalmazás okozta.   

Mint anno írtuk, a nő és a férfi az egyik szegedi panzióban szólalkozott össze, ezt követően történt meg a tragédia. Az asszony asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében, hogy a helyszínen meghalt. A férfi a bántalmazást követően elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elfogták a 49 éves gyanúsítottat, a Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását, a férfi a tettét részben elismerte.

A nyomozás iratait a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Fotók: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: home
'Fel a tetejéhez' gomb