Mindenmás

Napi pakk: 20 fokkal, sok napsütéssel és Fradi meccsel suhan be a szombat Szegedre

Végre kitört a hétvége, és még az esőtől sem kell tartanunk, hiszen kitart a tavasz, marad a 20 fok Szegeden. A kellemes időjárás mellé pedig van még egy jó hírünk: a harminckétszeres magyar bajnok, huszonháromszoros magyar kupa győztes Fradi jön Szegedre azért, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémiával játsszon. Kalandra fel, indul a hétvége, mi pedig meghoztuk a Szeged365 napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Emánuel, Dusán, Lara, Lehel és Mendel olvasónknak!

HBD2U KEIRA KNIGHTLEY ÉS LEONARD NIMOY

Nincs olyan nap, hogy ne ünnepelnénk valamelyik híresség születésnapját, így szombatra is jutott bőven:

  • 91 éve született Leonard Simon Nimoy amerikai színész, filmrendező, énekes, költő és fotóművész, aki valójában Spock, a Star Treckben,
  • 37 éve pedig Keira Knightley, angol színésznő, aki az Igazából szerelem, és a Karib tenger kalózai filmekből ismert.

TAVASZIAS HÉTVÉGE JÖN SZEGEDRE

Szombaton is kitart a napsütéses idő, kevés gomolyfelhő néha lesz csak az égen, melyekből csapadék nem fog hullani. A nyugatias szél ugyanakkor az Alföldön sokfelé megélénkülhet, így szeles napunk lehet Szegeden. Hajnalban már csak kevés helyen fordulhat elő gyenge fagy, felénk 0 fok lehet, majd napközben már 17-22 fokot is mutathatnak a hőmérők.

FRADI MECCS, ÉS EGY CSOMÓ TUTI PROGRAM

Telis-tele vagyunk jobbnál jobb programokkal, hiszen Fradi meccs, és egy ajándék tárlatvezetés is színesíti ezt a hétvégét a Napfény városában. Meghoztuk a Kikapcsot, benne a hétvége programjaival:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb