Mindenmás

Balesetekkel indult a kedd reggel, vezessetek óvatosan!

Még el sem indult a keddi nap, máris két balesetről kaptunk hírt az Rendőrségi Útinformációs Rendszer és a katasztrófavédelem tájékoztatásai alapján, az M5 autópályán az M43 lehajtónál és Püspökladány környékén van torlódás illetve műszaki mentás miatt forgalmi akadály. Van valami a levegőben mostanság a frontátvonulásokon kívül, vezessetek nagyon óvatosan!

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Baleset történt az M5 autópálya Budapest irányából vezető oldalán az M43-as lehajtónál 157. kilométerszelvény közelében A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjünk, emellett torlódás várható.

Püspökladányban tűzoltói beavatkozásra is szükség van, mivel árokba csúszott és a tetejére borult egy személyautó a 4-es főúton, a 178. kilométernél. A járműben ketten utaztak, ők ki tudtak szállni. A műszaki mentést végző püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit, amely nem akadályozza a forgalmat. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb