Mindenmás

Karambolok miatti forgalomkorlátozások a 44-esen, az M4-esen és az M5-ösön Szeged közelében is! (frissítve)

A katasztrófavédelem félóra leforgása alatt három balesetről is beszámolt, az egyik Kecskemétnél, a másik a Monorierdő közelében történt az M4-esen. A karambolok miatt forgalmi korlátozásokra is számítanotok kell, ha arra vennétek az irányt egy hosszú hétvégi kiruccanásra.

Forgalomkorlátozásra kell számítani Kecskemét közelében.Két személyautó karambolozott a 44-es főút 9-es kilométerénél, Kecskemét közelében. Műszaki mentés céljából a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők is a helyszínen tartózkodnak. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van.

FORGALOMKORLÁTOZÁS VAN MONORIERDŐ KÖZELÉBEN IS

Egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott az M4-es autóút 46-os kilométerénél, Monorierdő közelében, a Szolnok felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba borult. A balesethez riasztott monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon a leállósávban halad a forgalom.

NYERGES VONTATÓVAL KARAMBOLOZOTT EGY SZEMÉLYAUTÓ sZEGED KÖZELÉBEN

Egy személyautó és egy nyerges vontató karambolozott az M5-ös autópálya 164. és 165. kilométere között, Szeged közelében, a főváros felé vezető oldalon. Műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon a forgalom egy sávon halad.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb