Mindenmás

Baleset az M5-ösön, de az M43-as autópályán is terelik a forgalmat

Hétfőn délután két autó ütközött az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az Ócsai csomópontnál, valamint az M0-s csomópont közelében is baleset van – írja az Útinform oldalán. A balesetek miatt a 27-es és a 30-as km-nél is sávzárára és torlódásra kell készülni. 

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A Balesetinfo Facebook oldalán azt írják, hogy az M5-ösön már kilométeres sor torlódott fel emiatt. A rendőrség közleménye szerint itt 15 óra 27 perckor ütközött össze két személyautó, ketten megsérültek. Körülbelül 100 méterrel arrébb egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött, személyi sérülés itt nem történt.

HELYREÁLLÍTÁSI MUNKA FOLYIK AZ M43-ASON

Az Útinform mindezek mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy egy korábban történt baleset helyszínén, az M43-as autópályán, a határ felé vezető oldalon a 48-as km-nél helyreállítási munkát végeznek. Itt a belső sávra terelik a járműveket.

HALÁLOS VOLT A BALESET

Csütörtök késő este számoltunk be arról a karambolról, amelyben egy tréleren kisteherautót szállító kisbusz belerohant egy kamionba. Idő közben kiderültek a baleset részletei, információink szerint az egyik sofőr életét vesztette a kigyulladt járműben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb