Mindenmás

Tűz ütött ki a Hungerit csomagolóüzemében, hat egységet vezényeltek a helyszínre (frissítve)

Hétfőn este nyolc óra előtt nem sokkal tűz ütött ki egy szentesi üzem területén, a Nagyvölgy soron – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Mint írják, a tűzesethez elsőként a szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását.

Nagy lehet a baj, mert a helyszínre tartanak még a szegedi, a kunszentmártoni és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISSÍTVE: ÚJABB INFÓK ÉRKEZTEK, EGY CSOMAGOLÓÜZEMBEN KELETKEZETT A TŰZ

Tűz keletkezett egy csomagolóüzem területén hétfő este Szentesen, a Nagyvölgy soron – írja frissítésében a katasztrófavédelem. A helyszínre a szentesi, a csongrádi, a kunszentmártoni és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva oltják a tüzet, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztetik a csarnokot.

Az egységek az épület egyik oldalán a tetőszerkezetet, a másik oldalon az oldalfalat megbontva oltják az égő részeket. A helyszínre tartanak a szegedi, a szarvasi és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók is.

Nem hivatalos, de biztos forrásból úgy tudjuk, a szendvics paneles csomagolóüzem épülete a Hungerit Zrt-hez tartozik.

KÉSŐ ESTE SIKERÜLT MEGFÉKEZNI A LÁNGOKAT

Éjfél előtt nem sokkal oltották el a lángokat, melyek Húsvét hétfő este egy szentesi üzem területén, a Nagyvölgy soron szabadultak el. Mint a katasztrófavédelemtől megtudtuk,

  • a szegedi,
  • a szarvasi,
  • a kunszentmártoni,
  • a szentesi,
  • a csongrádi,
  • és a hódmezővásárhelyi tűzoltók is a helyszínen dolgoztak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása alatt több oldalról támadva oltották el a tüzet.

A tüzet valamivel fél 11 előtt a kiemelt ötös fokozatról visszaminősítették négyesre, a tűzoltók hőkamerával vizsgálták át a sérült épületrészt. Mint megtudtuk, az egységek éjfél környékén már az utómunkálatokat végezték.

Fotók: Szentesi Mozaik

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb