Mindenmás

Napi pakk: elsőfokú riasztást, 12 fokot és záporokat hoz a kedd Szegedre, Hayden Christensen születésnapján

Vége a húsvéti ünnepeknek, a hosszú hétvégnek és a pihenésnek, ma visszalibbenünk a jól megszokott hétköznapokba Szegeden. Az időjárásunk viszont nagyon nem akar tartósan átváltani tavasziasba, hiszen erősen felhős, záporokkal tarkított napot tartogat a kedd számunkra. Főzd le a jó meleg kávét, hozunk minden fontos reggeli infót, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden:

  • Emma,
  • Ezékiel,
  • Leó,
  • Malvin
  • és Malvina nevű olvasónknak!

Születésnaposokból sincs hiány ma, ugyanis ezen a napon látta meg a napvilágot Soltész Rezső énekes, Kovács Zsuzsa, Jászai Mari-díjas színésznő és Hayden Christensen kanadai színész, aki a Csillagok háborúja filmek ikonikus szereplője lett.

MA MÉG KITART A CUDAR IDŐ SZEGEDEN

Kedden sem jön el az igazi tavaszias időjárás: egész nap erősen felhős lehet felettünk az ég, csak kisebb napos időszakokra számíthatunk Szegeden. Az előrejelzések szerint záporok is kialakulhatnak, míg a szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban 0, majd délután 12 fokot mérhetünk Szegeden.

ELSŐFOKÚ RIASZTÁST KAPTUNK MÁRA

Ahogy hétfőre, úgy keddre is zivatarveszély miatt az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, amelyből nem maradt ki Szeged és környéke sem. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: kedden napközben a záporok mellett szinte az ország teljes területén van esély zivatarok kialakulására, amelyeket jégdarazápor is kísérhet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb