Mindenmás

Pillangókéssel hasba szúrta ismerősét egy férfi, majd kirabolta – a szegedi, és a kisteleki rendőrök hét órán belül elfogták az elkövetőt

Meg akarta szerezni pénzét ezért leszúrta alkalmi ismerősét egy 55 éves férfi Forráskúton. A szegedi és a kisteleki rendőrök összehangolt munkájának eredményeként elfogták – olvasható a rendőrség által kiadott közleményben.

Mint írják, a rendőrségre 2022. április 26-án délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy férfi hasi sérülésekkel jelentkezett orvosi ellátásra az egyik szegedi egészségügyi intézményben. Az elvégzett vizsgálatok során felmerült annak gyanúja, hogy a sérüléseket más okozhatta.

PILLANGÓKÉSSEL SZÚRTA MEG AZ ÁLDOZATOT

A sértett a kiérkező egyenruhásoknak elmondta, hogy egy nappal korábban alkalmi ismerőse egy pillangókéssel megszúrta, majd elvette több ezer forintját. A szegedi rendőrök – figyelemmel az eset súlyosságára – a megyében lévő többi rendőrkapitányság bevonásával megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását, valamint kézrekerítését. Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként a külföldi férfit a bejelentéstől számított hét órán belül a kiadott személyleírás alapján elfogták Kisteleken. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen. A férfi ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb