Mindenmás

Fel a fejjel, Szeged! Legalábbis akkor, amikor a Tisza Lajos körút és a Dózsa utca sarkánál jársz, mert hullik a vakolat az egyik épületről

Fel a fejjel, Szeged! Ezt most sajnos nem képletesen értjük, hanem szó szerint, legalábbis akkor, amikor a Tisza Lajos körút és a Dózsa utca sarkánál jársz, ugyanis az épületen kicsit megbomlott a vakolat, így az hullani kezdett.

“Szeged, Tisza Lajos körút – Dózsa utca sarka, a ház hullik szét. Az imént esett mellénk ez a 30 cm-es vakolat darab” – írja az egyik tag a Szegeden láttam csoportba pénteken délután, amely mellé egy fotót is posztolt. A képen jól látszik, hogy a vakolat tényleg meglazult az épületen, amely egyelőre nincs elkerítve, szóval csak óvatosan sétálgassatok arra. Reméljük, mihamarabb kijavítják az illetékesek, mert így elég balesetveszélyes.

KORÁBBAN A KÁRÁSZ UTCÁN VOLT HASONLÓ ESET

Tavaly augusztusban Gábor olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Starbucks épületének bal felső sarkán kicsit megbomlott a vakolat, így az hullani kezdett némi törmelék kíséretében….

… majd az IKV hat nappal később darus autóval vonult ki, az instabil vakolatdarabokat eltávolították, a kordont levették, így ionnantól kezdve újra biztonságos lett a kávézás a teraszon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb