Mindenmás

Nagy a baj Tiszaszigeten: teljes terjedelmében ég egy családi ház, gázpalack robbant (videóval, frissítve)

Nagy erőkkel vonulnak a tűzoltók Tiszaszigetre – értesültünk több olvasónktól délután fél 5 körül, mint a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk,

  • egy gázpalack robbant fel egy lakóházban,
  • a tűz a melléképületre is átterjedt,
  • a szegedi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Az alábbi fotókat Szabolcs nevű olvasónktól kaptuk:

Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, a házból egy embert kellett kórházba szállítani füstmérgezéssel.

FRISSÍTVE: ÖT VÍZSUGÁRRAL OLTJÁK A TÜZET A SZEGEDI TŰZOLTÓK

Teljes terjedelmében ég egy százötven négyzetméteres ház a Csongrád-Csanád megyei Tiszaszigeten, a Kolozsvári utca és a Fűzfa utca sarkán – írta közleményében a katasztrófavédelem. A tűz a szomszédos házat is veszélyezteti. A szegedi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a makói hivatásos tűzoltók is.

Helyszíni, olvasói videó:

FRISSÍTVE 2.0.: KÖRÜLHATÁROLTÁK A TÜZET TISZASZIGETEN

A tűzoltók öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet Tiszaszigeten, ahol egy kilencvenkét négyzetméteres lakóépület és egy hatvan négyzetméteres nyitott melléképület égett teljes terjedelmében a Kolozsvári utca és a Fűzfa utca sarkán – adta hírül fél 7 után a katasztrófavédelem. A tűz az épület mellett álló, húsz nagy méretű körbálát is elérte. A szegedi és a makói hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiérkezése előtt egy lakó elhagyta a házat, a melléképületből pedig három kutyát és öt lovat mentettek ki. Az egységek folytatják a munkálatokat.

FRISSÍTVE 3.0.: MEGFÉKEZTÉK A TÜZET

Este 7-re a tűzoltók öt vízsugárral megfékezték a lángokat Tiszaszigeten, ahol egy kilencvenkét négyzetméteres lakóépület és egy hatvan négyzetméteres nyitott melléképület égett teljes terjedelmében a Kolozsvári utca és a Fűzfa utca sarkán. A tűz az épület mellett álló, húsz nagy méretű körbálát is elérte. A szegedi és a makói hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiérkezése előtt egy lakó elhagyta a házat, a melléképületből pedig három kutyát és öt lovat mentettek ki. Az egységek elhúzódó utómunkálatokra készülnek.

Közben egy újabb olvasói videó is érkezett, azokból a percekből, amikor a leginkább elszabadultak a lángok:

@szeged365

Nagy volt a baj Tiszaszigeten: teljes terjedelmében égett egy családi ház, gázpalack robbant!

♬ eredeti hang – Szeged365

Hálás köszi a helyszíni fotókat és videót!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb