Sport

Pörgős meccs, szegedi vereség a Győri ETO ellen a Szent Gellért Fórumban

Pörgős meccsen szenvedett egygólos vereséget a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata a labdarúgó NB II 37. fordulójában a Győri ETO-tól. A meccs hajrájában egy kiállítás és egy gól döntötte el a három pont sorsát – sajnos győzött a vendégcsapat.

LABDARÚGÓ NB II
37. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GA–GYŐRI ETO FC 0–1 (0–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 1500 néző. Vezette: Farkas Tibor (Baghy Csaba, Sinkovicz Dániel)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Vári (Tóth G., 84.), Kővári – Simon Á., Kovács M. – Gajdos (Dobos Á., 78.), Horváth K., Csoboth (Gréczi, 84.) – Germán (Kóródi, 58.). Megbízott edző: Andorka Péter
GYŐRI ETO FC: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Fodor F., Forgács D. (Vincze, a szünetben) – Toma, Tuboly, Vitális – Óvári (Szimcsó, 67.), Priskin (Farkas B. 67.), Bacsa (Klausz M., 67.). Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző: Klausz M. (79.)

Rámenősebben kezdte a szegedi alakulat a mérkőzést, és egy remek támadás végén Fadgyas Tamásnak kellett az ötösre kivetődnie Ódor Máté lapos jobb oldali beadása után. A 11. percben Temesvári Attila fejesét vágta ki a gólvonalról egy védő. A félidő közepe kiegyenlítetté vált, sőt Óvári Zsolt a 32. percben fejelhetett, de a labda jobb felső felett ment el, viszonzásként Horváth Krisztofer éppen csak mellélőtt a 36. percben.

A szünet utáni első komoly helyzetnél szöglet után Simon Ádám fejese a felső lécről pattant ki, Vári Barnabás ismétlését a gólvonal előtt mentették a védők. A meccs hajrájában Kóródi Nándort egy párharc miatt kiállította a bíró, az emberelőnyt gyorsan kihasználta a Győr, a 79. percben Klausz Milán közelről belsőzte a kapuba a labdát, 0–1. 

Forrás és fotó: NSO

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb