Mindenmás

Napi pakk: 26 fokkal robog tovább a Borfesztivál, ma elstartol a SzeBIT Szegeden

Ma visszatér az igazán jó idő, se szél, se eső nem borzolja a kedélyeket Szegeden, így tökéletes lesz minden egy pohár borhoz a Széchenyi téren. Ma kezdődik a SzeBIT, vagyis a Szeged Business IT, ahol megismerheted a jövő technológiáit és ma van a Régi Zsinagóga felavatásának évfordulója. Igyál egy jó erős feketét és kezdd velünk a reggelt, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Ivó, Milán és Emiliána nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 45 éves Oroszlán Szonja színésznő, énekesnő (Valami Amerika).
  • Ma 68 éves Phil Rudd ausztrál dobos, az AC/DC tagja.
  • 1843. május 19-én Schwab (Löw) Arszlán főrabbi ezen a napon felavatta a második szegedi zsinagógát, amely a köztudatban ma „Régi Zsinagóga”-ként él.
Fotó: Szabó Dávid

VISSZATÉR AZ IGAZI BORFESZT – IDŐJÁRÁS: 26 FOKKAL KÖSZÖNT RÁNK A CSÜTÖRTÖK SZEGEDEN

Ma napos, száraz időben lesz részünk Szegeden, és a szél is veszít erejéből, így újfent olyan időjárás kíséretében élvezhetjük a Borfesztivált, amely megillet bennünket. Meglehetősen hűvös lesz a reggel, szinte mindenhol 10 fok alá csökken a hőmérséklet, napközben viszont már 24 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk Szegeden.

MA KEZDŐDIK A SZEBIT, KELET – MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB IT ŐRÜLETE

Szegeden több okból is giga durranás lesz az idei Szeged Business IT: a komoly szakmai tartalom mellett brutális show keretein belül láthatjuk hol tart a technológia. Május 19-én ugorj be egy szimulátorba és versenyezz Báldi Gergő világbajnok e-sport autóversenyzővel, vagy szerepelj Magyarosi Csaba videóiban, aki egész végig ott lesz a SZeBIT-en. Ha pedig passzívan szeretnél szórakozni, akkor gyere és nézd meg, ahogyan Vadkerti Attila (magyar bajnok és kupagyőztes kézisünk) összeméri tudását egy robottal! Kiderül, ki tud többet Zubai Szabiról!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb