Mindenmás

Dupla tűzeset Szegeden: Gyálaréten a focipálya, Petőfitelepen pedig a művház kerítése gyulladt ki (frissítve)

Masszív szirénázásról számoltak be délután fél 6 után a Szeged365 olvasói, egy gyors nyomozás után megtudtuk, hogy dupla tűzesethez riasztották a szegedi szakembereket:

  • Gyálaréten, a Napraforgó utca 26. szám alatti focipálya gyulladt ki, egészen pontosan a rajta növő gaz kapott lángra a nagy hőségben. Úgy tudjuk, személyi sérülés nincs, viszont parkoló autók vannak a lángok közelében. Cikkünk megírásának perceiben 10-15 négyzetméter területet érint az eset.
  • Petőfitelepen, egy kicsivel korábban a Szántó-Kovács János utca 28. alatti művelődési ház kerítése kapott lángra. Nem hivatalos információink szerint lehet, hogy szándékos gyújtogatás áll a tűzeset hátterében, ezt hivatalos forrásaink még nem erősítették meg.

A két helyszín (via Google Streetview):

FRISSÍTVE: A HELYSZÍNEN LÉVŐ JÁTÉKOSOK ÉS A HELYBÉLIEK OLTOTTÁK EL A GYÁLARÉTI TÜZET

“Mire kiértek a tűzoltók, a játékosok és mi páran eloltottuk a tüzet” – írta Magdi a Hattyasiak-Gyálarétiek-Kecskésiek nevű közösségi média csoportban. “Kilenc hatalmas nyárfa, alatta temérdek száraz gally, levél. Az egyik fa törzse is már égett. Az árok (derékig érő gaz) tele több éves lehullott levéllel égett és iszonyatos füst volt” – számolt be róla a csoporttag, aki hozzátette, hogy áldatlan állapotok uralkodnak a környékbeli köztereken.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb