Sport

A szegedi olimpikon, Kárász Anna kihagyja az idei versenyszezont

Kárász Anna olimpiai bajnok kajakozó még maga sem tudja, ott akar-e lenni 2024-ben a párizsi olimpián. Ettől függetlenül edzésben van és tudatos, fokozatosan építkező munkát végeznek edzőjével, Kovács Lászlóval – írja a Digisport, miután interjút készítettek a szegedi olimpikonunkkal.

Tokióban a kajak négyes tagjaként olimpiai aranyérmet szerzett a szegedi Kárász Anna. Mint kiderült, a Magyar Bajnokságot kivéve trénerével együtt kihagyják ezt a sportidényt. “Nagyon laza ritmusban vagyok, tehát sokkal kevesebb edzésem van, sokkal kötetlenebb minden, azt mondhatom, hogy mindent csinálok, ami jól esik” – mesélte Anna, majd hozzátette, hogy érzései szerint ez már nagyon kellett neki.

MÉG KÉRDÉSES A PÁRIZSI OLIMPIA

Láthatjuk őt 2024-ben a párizsi olimpián? Vetődött fel a kérdés, amire Anna így válaszolt: “most, hogy úgy döntöttünk, hogy idén pihenek, erre a kérdésre még magamnak sem fogok válaszolni. Hullámzó érzéseim voltak ezzel kapcsolatban, amik periodikusan váltakoztak. Még várnék azzal, hogy milyen kijelentést teszek ezzel kapcsolatban.”

Mindeközben zajlik a kajak-kenu VB-válogató a Maty-éren:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb