Mindenmás

Kegyetlenül összevertek egy férfit a szegedi éjszakában, elfogták a támadót (videóval, 18+)

“Szegedi nyomozó kollégáink a megyei bűnügyes munkatársainkkal két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt” – írta közleményében a Szegedi Rendőrkapitányság. A videó hétfőn kezdett el terjedni a virtuális térben, annak nyers brutalitása miatt nem tettük be a cikkünkbe, azonban IDE kattintva eléred, viszont csakis 18 év felettieknek számára megtekinthető életkor-limitet állítottunk be.

Megtekintése csakis erős idegzetű, 18 év feletti Szeged365 olvasóknak ajánlott.

Mint a rendőrség írja, a videót látva a kollégáik adatgyűjtésbe kezdtek. A feltételezett elkövetőt rövid időn belül sikeresen azonosították, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak.

A bántalmazó azzal indokolta a videón látható verést,

  • hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott,
  • majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta, megsértette őt.

A sokkoló felvételen az hallatszik, amint a támadó azt üvölti a térden könyörgő bántalmazottnak, hogy egy 12 éves kislánytól akart valamit. Hogy mit, az nem hangzik el konkrétan, a másikat ököllel ütő és arcon rúgó férfi annyit hajtogat, hogy “ha mégegyszer megtudom, hogy egy 12 éves lányra”, a másik pedig azt ismételgeti síró hangon, hogy “nem csináltam semmit”. Mindez nem része a rendőrségi közleménynek, a videóban elhangzottak alapján írtuk ezeket a sorokat.

A támadó ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A korrektség jegyében nem írtuk bele a szórakozóhely nevét a cikkünkbe.

Köszönjük a felvételt Tamásnak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb