Közélet

Jakab Péter Országgyűlési képviselő hozza házhoz az ebédet: ha hiszed, ha nem Mezőhegyesen ez is előfordulhat

A hivatalos Facebook oldalán osztotta meg Jakab Péter, hogy ideiglenes ételfutárnak állt Mezőhegyesen. Talán kijelenthetjük: a Jobbik politikusa arculatépítésében időnként ragaszkodik az ételekkel való kampányoláshoz. Most ezzel az akcióval hívta fel magára a figyelmet a Jobbik pártvezetéséről nemrégen lemondott, az országgyűlési képviselőhelyét és a Jobbik frakció vezetői pozícióját is megtartó képviselő.

Csak pár kattintás kellett hozzá, hogy az étterem nevére rátaláljunk, hogy honnan szállított ki Jakab Péter, honnan eredeztethetjük az ételfutár akciót. Ha tippelnünk kellene, Venyercsan Csaba helyi Jobbik jelölt csárdájából. Az oldalukra kattintva a menüt ugyan nem tudtuk meg, de azt tapasztaltuk, hogy nagy valószínűséggel az étterem weblapját ismeretlenek valamikor feltörhették, és azon ízléstelen reklámokat helyeztek el. Csakis saját felelősségre kattints, mi szóltunk. Csak és 18 felüli olvasóinknak ajánljuk!

Jakab Péter a posztjában az alábbiakat írta:


Néha nem árt belebújni más bőrébe, hogy a politikus ne szakadjon el a valóságtól. Mezőhegyesen ételfutárnak álltam. Remélem ízlett a vacsora.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb