Mindenmás

Szombat délelőtti horror a fővárosban: egy férfi beszaladt a metróalagútba, és elvágta a torkát (+18)

Szombat délelőtti horror Budapesten: egy férfi a Blaha Lujza téri megállónál beszaladt a metróalagútba, és ott egy késsel elvágta a torkát. A Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között nem jár a 2-es metró.

Szombat délelőtt hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc Tér és az Örs vezér tere között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek.

A RENDKÍVÜLI LEZÁRÁS EGY HORRORFILMBE ILLŐ ESET MIATT LÉPETT ÉLETBE

Lados Réka, a Budapesti Rendőr-Főkapitányság sajtóügyeletese mondta el a vérfagyasztó esetet, amikor is egy férfi a Blaha Lujza téri metrómegállóból szaladt be az alagútba és ott egy késsel életveszélyesen megsebezte magát. Az Országos Mentőszolgálat a helyszínen van és ellátja a sérültet.

FRISSÍTVE (13:26): KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKKEL KERÜLT KÓRHÁZBA A FÉRFI

Ismét teljes vonalon jár a 2-es metró – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. Korábban a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között pótlóbuszok vitték az utasokat, mert szombat délelőtt egy férfi a Blaha Lujza téri metrómetrómegállónál beszaladt az alagútba, és ott egy késsel megvágta a torkát. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) az MTI megkeresésére úgy tájékoztatott, hogy a helyszínről egy fiatal férfit vittek könnyebb sérülésekkel kórházba.

Balesettel indult a szombat a megyében is:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb