Mindenmás

Durva baleset történt hajnalban az M5-ösön: kamion ütközött egy autóval, három és fél órás útzár volt a helyszínelés miatt

Nem indult jól a nap, már a kora hajnali órákban baleset történt térségünkben. Összeütközött ugyanis egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópályán kedden hajnalban, a közlekedési baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Szatymaz közelében, közölte honlapján a rendőrség.

Mint írták, a baleset valamivel 3 óra előtt történt a sztráda 158-as kilométerszelvényénél. Az elsődleges adatok szerint egy személyautó és egy kamion ütközött. A balesetben az autó vezetője megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben, ami 6 óra 30 perckor befejeződött, a rendőrség a forgalomkorlátozást feloldotta, a forgalom folyamatosan halad.

NEM EZ VOLT AZ EGYETLEN BALESET KEDD REGGELRE

Kedd reggel, valamivel nyolc óra előtt, árokba csapódott egy személyautó a 451-es főút 39-40-es kilométere között, Szentes térségében – olvasható a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Forrás: police.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb