Mindenmás

Árokba csapódott egy autó az M43-ason – a mentősök és a tűzoltók is a helyszínen (frissítve)

Kedd délután valamivel hat óra előtt felborult egy személyautó az M43-as autópályán, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársától.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset az autópálya 11-es kilométerszelvénynél történt a Szeged felé vezető oldalon. A helyszínen torlódás várható. A rendőrség közleménye szerint a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás.

FRISSÍTVE (18:32): A BALESETHEZ A MENTŐK IS KIÉRKEZTEK

Árokba csapódott egy gépjármű az M43-as autópálya 13-as kilométere közelében, Szeged térségében, a határ felé vezető oldalon – írja a katasztrófavédelem. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

FRISSÍTVE (19:49) A HELYSZÍNEN ELHUNYT AZ AUTÓ VEZETŐJE

A helyszínen életét vesztette az M43-as autópályára sodródott autó vezetője. A halálos baleset miatt félpályás útlezárás van Makó irányába, írta közleményében a rendőrség.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb