Sport

Döntetlent játszott Pakson a Szeged-Csanád GA (2-2)

Két paksi villámgólt követően a második félidőben szépített az immáron Alekszander Sztevanovics vezetőedző irányításával felálló Szeged-Csanád Grosics Akadémia, akik szerda este Paksról tértek haza egy 2-2 – es döntetlennel. A szegedi csapat 66 ponttal a tabella negyedik helyén áll, a Vasas, a Kecskemét és a DVTK triumvirátus után.

Nehezen indul a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Paks elleni mérkőzése, rögtön az elején két gólt is bekapott a szegedi csapat:

  • a 9. percben Balogh,
  • a 14. percben Windecker használta ki az álmos kezdést.

A második játékrészre ismét sort cserélt Alekszander Sztevanovics vezetőedző – írta összefoglalójában a szegedi csapat, amelynek két gólos szépítés lett az eredménye. Az 51. percben a paksi tizenhatoson belül egy hazai kézre pattant a labda, a játékvezető büntetőt ítélt, amit Gréczi magabiztosan értékesített. Kiegyenlített volt a mérkőzés, a 78. percben pedig az eredmény is egyenlő lett, miután egy nagy védelmi hiba után Daru nem hibázott ziccerben.

Az utolsó percekben a Paks a kapu elé szorította a szegedieket, de védelmük állta a sarat.

Paks–Szeged-Csanád GA 2–2 (2–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Paks, 100 néző vezette: Zierkelbach

Paks: Nagy G. – Tamás O., Lenzsér, Szélpál N., Szabó J. – Windecker, Balogh B., Szabó B., Haraszti – Varga B., Böde.  2. félidő: Rácz G. – Vas, Kinyik, Szekszárdi, Debreceni Z. – Kesztyűs, Gyurkits, Volter, Kocsis B. – Sajbán M., Nagy R. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Tóth B., Kővári – Simon Á., Könczey – Papp Á., Gajdos, Pintér Á. – Haruna. 2. félidő: Takács J. – Beronja, Vári, Kovács G., Bitó, Farkas A., Micsinai, Gréczi, Dobos Á., Eleven, Daru. Vezetőedző: Alekszander Sztevanovics.

Gólszerzők: Balogh B (9.), Windecker (14.) illetve Gréczi (11-es, 51.), Daru (78.)

Fotók: Paks FC

Forrás: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb