Mindenmás

Baj van Felgyőnél: tizenöt méter magasan és ötszáz méter hosszan ég a kommunális szemét – sikerült körülhatárolni a tüzet (frissítve)

Tűz ütött ki egy hulladéklerakóban, Felgyő külterületén – adta hírül csütörtökön délután öt körül a katasztrófavédelem a hivatalos honlapján. Mint kiderült, a korábbi füstből elég markáns tűz lett: a kommunális szemét ég mintegy tizenöt méter magasan és ötszáz méter hosszan.

A csongrádi, a szentesi, a szarvasi és az orosházi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A helyszínre tart egy hivatásos egység Hódmezővásárhelyről is. A tűzoltók munkáját két munkagép is segíti.

FRISSÍTVE (21:20): KÖRÜLHATÁROLTÁK A TÜZET

Megakadályozták annak a tűznek a továbbterjedését, amely Felgyő külterületén, egy hulladéklerakóban keletkezett, írta meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem. A közlemény szerint nagymennyiségű, kommunális szemét ég. Mintegy hétezer négyzetméterre terjedt ki a tűz. A csongrádi, a szentesi, a szarvasi, az orosházi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hat víz- és egy létrasugárral oltják a lángokat. A munkálatokat két erőgép is segíti.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb