Szegedi Arcok

Porig égett egy BMW a Felső-Tisza parton, összefogtak a tulaj megsegítésére a környékbeli klubtagok (frissítve)

Kigyulladt és teljesen leégett egy autó a Felső-Tisza parton, szombat este – írtuk meg a hétvégén. Az eset szenvedő alanya egy húsz éves BMW 523i volt, a tüzet valószínűleg egy elektronikai hiba okozhatta. A Szeged és környéke BMW Club gyűjtést indított a tulajdonos megsegítésére.

Az esetről vasárnap reggel videót is közöltünk, így vált a lángok martalékává az 5-ös BMW (E39, 1995-2004) szombat este 11 környékén:

A HÚSZÉVES BMW KIÉGETT, A CSALÁD KOCSI NÉLKÜL MARADT, A BIZTOSÍTÓ NEM FIZET

A csoportban azt írták, hogy a kiégett kocsit a születésnapjára kapta a fiatalember, most autó nélkül maradt a család. Jelenleg esélyük sincs arra, hogy másik autót vegyenek, a bajt pedig tetézi, hogy – mivel csak kötelező volt rajta – a biztosító sem fog fizetni. Sok kicsi sokra megy alapon gyűjtenek nekik, a szervezők azt kérik a Szeged és környékén élő BMW tulajoktól, hogy kisebb-nagyobb, a saját pénztárcájuknak megfelelő összegekkel segítsenek a pórul járt Bömbi-gazdinak.

Az adományokat az alábbi számlaszámra várják, további részleteket pedig ITT találsz:

11773353-02046479-00000000, Pozsár Nikolett

ÖNKÉNTES ALAPON MENTEK EL ÖSSZETAKARÍTANI A ROMOKAT

Mint a klub egyik alapítójától megtudtuk, vasárnap önkéntes alapon mentek el segíteni a Felső-Tisza parton lakó fiatalembernek. Mivel ilyen esetben az autó tulajdonosának a dolga a romok eltakarítása, csúnya közterületi büntetés várt volna rá, ha a kiégett kocsi a parkolóban marad. A klubtagok feltakarították az égés során keletkezett melléktermékeket, majd, mivel a jármű nem volt másképp elszállítható, egy autómentő vitte el.

FRISSÍTVE: NEM TÖRTÉNHETETT GYÚJTOGATÁS, MAGÁTÓL GYULLADHATOTT KI A KOCSI

Cikkünk megjelenését követően megkeresett bennünket az autó – érthető okokból szomorkás hangulatban lévő – tulajdonosa is, akit egy szakértő arról tájékoztatott, hogy műszaki hiba következtében gyulladhatott ki a BMW, az idegenkezűség gyakorlatilag kizárható. Mint mesélte, szombat este 7 környékén parkoltak le az autóval a Felső-Tisza parti háztömb elé, a tűz négy órával később lobbant lángra.

Fotók: Szeged és környéke BMW club, Webradio

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb