Közélet

Az SZKT is készül a mai tüntetésre: késésekre, forgalmi zavarra számíthatunk Szegeden

Ma tartják meg a negyedik KATA-tüntetés Szegeden. A Belvárosi hidat ugyan most nem tervezik elfoglalni, viszont forgalomlassító demonstrációt tartanak, amire az SZKT is készül. Mint keddi közleményükben írják: késésekre, forgalmi zavarra számíthathatunk a tüntetés ideje alatt.

A Facebookra kitett posztban felhívják a figyelmet arra, hogy az előre bejelentett demonstráció miatt a késő délutáni, kora esti órákban több vonalukon késés, illetve forgalmi zavar is előfordulhat. Mint tovább kiemelték, az esetleges késések, forgalmi zavarok megszüntetésére tett intézkedésekről folyamatosan tájékoztatják majd az utasokat.

AZ MKKP ÉS A MOMENTUM TART MA TÜNTETÉST SZEGEDEN

“Kedden demonstrációt szervezünk a KATA szétverése és a megszorítások ellen, a Momentummal és a szegedi futárokkal. Kezdés: 18:00 Klauzál tér” – írta rövid, szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt “szögedi mönyétserege” (ez utóbbin borultunk egyet), akik az alábbi menetrendet vázolták fel:

  • 18:00 Klauzál tér, beszédek
  • 18:30 Vonulós, forgalomlassító demonstráció kezdete (Menet útvonala: Klauzál tér – Victor Hugo utca- Belvárosi híd – Népkert sor – Temesvári körút – Bertalan híd – Római körút – József Attila sugárút – Tisza Lajos körút – Glattfelder tér)
  • 19:30 Glattfelder tér, vonulás vége, beszédek.

Még több részlet itt:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb