Sport

Bejelentés: 2024-ig biztosan marad a PICK Szeged élén Juan Carlos Pastor

Klubunk 2024-ig meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics szerződését – áll a PICK Szeged szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

2013. július 1-jén állt munkába Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítője, Marko Krivokapics a PICK-nél. Kilenc éve irányítják a csapat szakmai munkáját.

Ez idő alatt rengeteg siker érte a Kékeket:

  • háromszor nyerték meg a magyar bajnokságot (2018, 2021, 2022),
  • egyszer a Magyar Kupát (2019),
  • és egyszer az EHF-kupát (2014).

MARAD A KÉT SZTÁREDZŐ: PASTOR ÉS KRIVOKAPICS IRÁNYÍTJA A PICK SZEGEDET 2024-IG

“Örömmel jelentem be, hogy edzőpárosunk, azaz Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics szerződését 2024-ig meghosszabbítottuk. Klubunk életében a stabilitás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel” – nyilatkozta Kiss Bence, klubunk cégvezetője.

“NEM GONDOLTAM, HOGY ILYEN SOKÁIG MARADOK”

“Amikor kilenc éve Szegedre érkeztem, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig maradok, az első időszakban egy rövid lejáratú szerződést írtam alá. De az építkezés, amelybe belekezdtünk, évről évre magasabb szintre juttatott bennünket. Örülök annak, hogy a vezetőség továbbra is bízik bennünk. A körülmények fantasztikusak, ahogyan a szurkolóink is. Boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződést” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

“NAGYON SOK MINDEN VÁR MÉG RÁNK”

“Az előző idényben, amikor kellett, jól kézilabdáztunk, megnyertük újból a bajnokságot. Nagyon sok minden vár még ránk, szeretnénk a Bajnokok Ligájában is elérni a célunkat, odajutni a négyes a döntőbe. Nagyon jól érzem magam a csapat mellett, kiváló körülmények között dolgozhatunk” – kommentálta a szerződés hosszabbítást Marko Krivokapics.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb