Szegedi Arcok

Tetőtéri ablakok és árnyékolók akciósan? Olyat főzött ki a Merkbau, hogy azt hittük káprázik a szemünk: 19-én VELUX Márkanapot tartanak az Építőcenterben Szegeden

Ha éppen lakásfelújítás, vagy házépítés kellős közepén vagy, bizonyára ismerős az érzés, mennyire résen kell lenni, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben a lehető legjobb árakon sikerüljön beszerezni minden szükséges alapanyagot. Ez pedig nem kis stresszel és az áruházak kínálatának folytonos és hosszas böngészésével jár, és még akkor sem lehetünk teljesen biztosak benne, hogy tényleg a legjobb árakat sikerült kifognunk. Ezért jelentett számunkra hatalmas megkönnyebbülést, amikor meghallottuk, hogy augusztus 19-én VELUX Márkanapot tartanak a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében. Ez azt jelenti, hogy óriási kedvezményekkel juthatunk hozzá leendő tetőtéri ablakainkhoz, sőt az akció keretében beszerezhetjük hozzá tökéletesen illeszkedő árnyékolónkat is.

MINŐSÉGI, IDŐTÁLLÓ TERMÉKEK, A LEHETŐ LEGJOBB ÁRON

Ennél jobbkor nem is jöhetett volna az akció, hiszen tetőtéri ablakainkra kétségkívül ráfér a csere, láthatóan eljárt felettük az idő, nyáron a meleg, télen pedig a hideg áramlik be rajtuk, ami jócskán megtépázza komfortérzetünket. Az új tetőablakok vásárlásánál elengedhetetlen szempont számunkra, hogy minőségi, időtálló termék legyen és természetesen a lehető legjobb áron szeretnénk hozzájutni, nem utolsó sorban pedig megbízható helyről, ahol a megfelelő szakértelemmel segíthetnek számunkra stílusban és paramétereiben az otthonunkhoz leginkább hozzáillő elemek kiválasztásában.

AUGUSZTUS 19-ÉN SZÁMOS PROGRAMMAL VÁRJÁK AKÁR AZ EGÉSZ CSALÁDOT

Pont kapóra jön tehát a Wimmer Fülöp utcai Építőcenter VELUX Márkanapja, sőt, a kedvező árak mellett augusztus 19-én, pénteken számos programmal is várják, akár az egész családot. Ami biztosan lesz:

  • Építőcenter sátras kitelepülés VELUX termékbemutatóval,
  • kedvezményes vásárlási lehetőség,
  • szakmai tanácsadás,
  • és sok-sok ajándék,
  • ahol, – miközben a tetőablakok és árnyékolók közül szemezgetünk – a nagy melegben lehűthetjük magunkat a VELUX jégkásagép nyári nyalánkságával.

EZÉRT ÉRDEMES VELUX TERMÉKEK MELLETT LETENNI A VOKSUNKAT

Így lesz élmény a Merkbaunál az ablakok beszerzése, hiszen itt mindig többet kaphatunk egy szimpla vásárlásnál. Az Építőcenter munkatársai például most is készségesen beavattak bennünket abba, miért is érdemes a VELUX termékek mellett letenni a voksunkat, mert a tetőablakok:

  • Optimalizált több rétegű üvegezéssel bírnak a kevesebb fűtésszámláért.
  • Energiatakarékosak a jobb komfortért.
  • Friss levegőt biztosítanak zárt ablak esetén is.
  • Időjárásállóak egész éven át.
  • Kényelmes és egyszerű őket tisztítani.
  • Fokozott hangszigeteléssel rendelkeznek.
  • Huzat elleni extra gumitömítéssel vannak ellátva.
  • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva kaphatóak.

TETŐABLAKAINKAT ÁRNYÉKOLÓKKAL IS KIEGÉSZÍTHETJÜK

Tetőablakainkat egyébként külső árnyékolókkal is kiegészíthetjük, melyek biztosítják a hő elleni védelmet, valamint belső árnyékolókkal, amelyek segítenek a fényszabályozásban is. A külső megoldásokkal jelentősen hűvösebb lesz a tetőtérben, a távirányítású és a napelemes modellek pedig gondoskodnak a kényelemről. A belső árnyékolók segítségével kellemes félhomályt teremthetünk, vagy teljesen be is sötétíthetünk a nyugodt pihenés érdekében, ráadásul mindezt a saját stílusunkra szabva.

Ha te sem szeretnél lemaradni a VELUX Márkanap akciós termékeiről, találkozzunk augusztus 19-én, pénteken 9:00–15:00 óra között a szegedi Merkbau Zrt.-nél, a Wimmer Fülöp utcában, az 5-ös főút kivezető szakaszán a második körforgalomnál!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb