Mindenmás

Balhé a Szigeten: tucatnyian nézték végig, ahogy eszméletlenre vernek egy férfit a fesztiválon (+18)

Felkavaró felvétel látott napvilágot arról, hogy pénteken éjfél tájban négy fiatal megtámadott egy ötödiket a Szigeten. A sértettet eszméletlenre verték, a felvételt beküldő személy szerint „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt” – írja a Telex.

A lap érdeklődött a fesztivál sajtóirodájánál az esetről, onnan azt közölték velük, hogy az egészségügyi szolgálat ellátta a sérültet, akit kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közben arról tájékoztatta a lapot, hogy a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás van folyamatban, jelenleg az elkövetőket azonosítják be, gyanúsítotti kihallgatás még nem történt.

A felvételt ide töltötték fel, amit csakis a 18 év feletti olvasónknak ajánlunk. Ezen látszik, hogy a verekedőket több tucat ember veszi körbe, de a képek tanúsága szerint csak egyikük siet a sértett segítségére. Később, amikor a támadók már odébb álltak, többen is a sérült köré gyűltek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb