Mindenmás

Eltűnt egy 16 éves lány Ópusztaszerről – a rendőrség nagy erőkkel keresi

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves ópusztaszeri lány megtalálásában – értesült szerkesztőségünk a rendőrségtől. Mint kiderült, a Kisteleki Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Sztáncs Melissza Odett eltűnésének ügyében.

A tájékoztatás szerint a rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2022. augusztus 13-án kora este, ópusztaszeri tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Sztáncs Melissza Odett:

  • 164 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja hosszú, sötétbarna,
  • szeme szintén barna.

Jobb kulcscsontjánál tenyérnyi méretű, rózsát ábrázoló tetoválás van. Eltűnésekor fekete toppot, térdig érő, szűk szoknyát és fekete papucsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb