Sport

15 góllal (!) nyert a PICK Szeged a szezon első meccsén, Mikler Roland történelmet írt

Azt mondom, úúúúúúúúúr-Isten, és itt most nem a Valmar-slágerre gondoltunk, hanem a PICK Szeged szezonnyitó meccsére, amelyen 15 (!) góllal iskolázták le a Budakalász csapatát. Őszintén sajnáltuk a vendégeket, Mikler Rolira (meg úgy általában, a teljes szegedi különítményre) mocsok mód büszkék voltunk, már csak azért is, mert ő volt az első szegedi kapus, aki gólt szerzett a PICK Arénában. Rögtön hármat.

OMG.

Az elsőt speciel pont elcsíptük:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7139202838370061574?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Fantasztikusan, szegedi bajnokcsapathoz méltóan indult el a 2022-2023-as szezon. A Kékek alapítója, dr. Bérczi Mihály végezte el a kezdődobást, az epikus pillanat pedig valahogy predesztinálta a csapatot a totális győzelemre. Nem volt kérdés, a Budakalász elleni nyitómeccsen 40-25-re nyertünk.

“Az első mérkőzések mindig különlegesek a szezonban. Mindenkinek lehetőséget adtunk a meccskeretből, de fontos, hogy mindenki érezze, a csapat része” – magyarázta a (végig teljesen egyértelmű végkimenetelű) összecsapást követően Juan Carlos Pastor, a PICK Szeged vezetőedzője. Mint mondta, az első tizenöt percben, valamint a szünetet követő tíz percben kifejezetten tetszett neki a Budakalász teljesítménye.

PICK Szeged–CYEB Budakalász 40–25 (19–14)
K&H férfi kézilabda liga, 1. fordiló, PICK Aréna, dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 2100 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy.
PICK  Szeged: Alilovic – Sostaric 6, Tönnesen 3, Bombac, Rosta 7, Mackovsek 2, Frimmel 6/3. Csere: Mikler 3 (kapus), Gaber, Bánhidi 3, Garciandía 2, Szita 4, Blonz 1, Martins 2, Tisza, Ludmán 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
CYEB-Budakalász: Váczi D. – Varjú 7/6, Sinkovits 1, Dávid M., Mikhalin 2, Juric-Grgic 2/1, Kiss B. 5. Csere: Gjorjeszki (kapus), Kovács D., Koncz 5, Tyiskov 1, Papp B. 1, Fórizs, Maracskó 1, Berényi. Vezetőedző: Csoknyai István.
Hétméteres: 3/3, ill. 8/7.
Kiállítás: 6, ill. 8 perc.

Forrás: Pick Handball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb