Mindenmás

Chicago Szeged mellett: disznóölő- és pillangókéssel fenyegetőzött egy apa-fia páros – azt mondták kibelezik, és megcsonkítják a férfit, ha az nem fizet bánatpénzt nekik

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki fiatalkorú fiával közösen fenyegetett meg egy embert azért, mert az kikezdett a fiú barátnőjével. A férfi disznóölő kést, míg a fia pillangókést nyomott a sértett hasához múlt csütörtökön.

Az ügyészség sajtóközleményében azt írja, hogy a megalapozott gyanú szerint a férfi a kiskorú fiával és négy másik tárásával kereste meg a sértettet csütörtök késő délután az egyik megyebeli kisváros sportpályáján, majd felelősségre vonta amiatt, hogy kikezdett a fia barátnőjével. Ezután a gyanúsított megfejelte, majd megütötte a sértettet, végezetül ő egy disznóölő kést, a fia pedig egy pillangókést nyomott a sértett hasához, annak közlése mellett, hogy kibelezik és megcsonkítják, ha nem fizet bánatpénzt nekik.

TÉRDEPELVE KÉRT BOCSÁNATOTT A SÉRTETT

A sértett a fenyegetés hatására egy doboz cigarettát és 2500 forintot adott át a gyanúsítottnak és még térdepelve bocsánatot is kellett kérnie. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléséket szenvedett. A súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája is helyt adott.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb