Mindenmás

Két cserbenhagyásos baleset is történt ma Szegeden

Nem tudjuk, mi van a levegőben, mert ma két cserbenhagyásos baleset is történt Szegeden. Az első eset reggel volt a József Attila sugárút és a Budapesti körút találkozásánál, ahol egy kerékpárost ütöttek el, majd délután fél egy környékén a Makkosházi körúton Olvasónk, Julianna autójába csattantak bele, ahonnan szintén segítségnyújtás nélkül hajtott el a balesetet okozó tettes.

Kerékpárost ütöttek el hétfő reggel Szegeden, a József Attila sugárút és a Budapesti körút találkozásánál – írtuk meg az esetet Ajtony és Zita nevű olvasóiktól kapott információk alapján. A Szegeden Közlekedünk nevű közösségi média csoportban arról írtak, hogy az autós cserben hagyhatta a kerékpárost, ugyanis segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről. Erről részletek itt:

ÖSSZETÖRTE AZ AUTÓJÁT, MAJD MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL TOVÁBBHAJTOTT

A délután sem telt el baleset nélkül, ugyanis 12.30-kor a Makkosházi körúton Olvasónk, Julianna egy szürke Renault Thalia típusú autóval akart lefordulni a körúton lévő kertészetbe. Mint mondta, szabályosan indexelt, de egy mögötte haladó kék jármű hátulról belehajtott, majd – miután összetörte az autóját – tovább ment és segítségnyújtás nélkül otthagyta. Mint kiderült, Olvasónk nem sérült meg, az autója viszont összetört.

Az eset után a kertészet dolgozói arról tájékoztatták, hogy az üzlet biztonsági kamerája egész jó minőségben rögzítette az esetet.

A hölgy azt kéri az illetőtől, hogy jelentkezzen a Makkosházi körút 11. alatti kertészetben, ugyanis bízik benne, hogy nem lesz szükség rendőrségi feljelentésre.

SZÁMOS BALESET VOLT MÁR MA

Számos baleset történt már ma. A fent említett két eset mellett halálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarra tartó vonat…

….és a 47-esen is karamboloztak:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb