Mindenmás

Eltűnt két gyerek a megyében: egy 11 és egy 12 éves fiatal lányt keres a rendőrség

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két gyermek megtalálásában – adta ki a közleményt szerda délután a police.hu. Mint írják, a Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Matusz Bianka és a 12 éves Matusz Tímea Barbara eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lányok 2022. szeptember 14-én 1 óra és 5 óra között, csanyteleki lakóhelyükről ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról. 

  • Matusz Bianka: 162 centiméter magas, közepes testalkatú. Haja hosszú, fekete, szeme zöldes-barna. Eltűnésekor fekete cipőt és nadrágot, valamint világos színű hosszú ujjú felsőt viselt.
  • Matusz Tímea Barbara 165 centiméter magas, közepes testalkatú. Haja hosszú, sötétbarna, szeme szintén barna. Eltűnésekor rózsaszín cipőt, sötét nadrágot és ujjatlan pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányok jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb