Sport

Szegedi rangadóval rajtol a kézilabda Bajnok Ligája, ma jön a Barcelona – a mérkőzésre sűrített járatokkal készül az SZKT is

Ma kezdődik, és június 17-18-án a kölni négyes döntővel zárul a férfi kézilabda Bajnokok Ligája. Az első mérkőzést a PICK Szeged indítja a Barcelona ellen, a 18:45-kor, a Pick Arénában kezdődő meccsre pedig az SZKT sűrített járatokkal készül.

Európa legjobb női klubcsapatai hétvégi rajtja után a férfiak is elkezdik a csoportmérkőzéseket a kézilabda Bajnokok Ligájában. A Szeged szerdán a címvédő Barcelonát, a Veszprém pedig csütörtökön a Paris Saint-Germaint fogadja.

A SZEGEDIEK KERÜLTEK A LEGERŐSEBB CSOPORTBA

A szegedi srácoknak még nem sikerült a legjobb négy közé jutni a BL-ben. Annak érdekében, hogy ez a mostani szezonban végre sikerüljön, Juan Carlos Pastor vezetőedző szerint nagyon nagy előny lenne, ha hazai pályán minden csoportmeccsüket megnyernék, és idegenből is hoznának pontokat. „Mi kerültünk az erősebb csoportba, ráadásul a címvédő Barcelonával itthon kezdünk. Egyelőre nem kell azon gondolkodnunk, hányadik helyen fejezzük be a csoportkört, mert meccsről meccsre készülünk. A legjobb teljesítményt a nyolcaddöntőben és a negyeddöntőben kell majd nyújtanunk” – nyilatkozta a spanyol vezetőedző.

SŰRÍTETT JÁRATOK LESZNEK A MÉRKŐZÉS MIATT

Mint kiderült, az SZKT is készül a ma, 18:45-kor kezdődő mérkőzésre. A közösségi oldalukon azt írják, hogy a meccs előreláthatólag 20:15-ig tart, a szurkolók hazajutását pedig a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítik, amelyek a belváros irányú Etelka sor megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába. Az SZKT kiemelte, hogy a Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel:

  • a 9-es és a 19-es trolibusszal,
  • a 73-as,
  • a 73Y-os,
  • a 74-es,
  • a 74Y-os,
  • a 90F-es buszjárattal
  • Lime elektromos rollerrel,
  • valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából.

Hozzátették azt is, hogy információik szerint nem áll rendelkezésre szurkolói parkoló a helyszínen. A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, valamint a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb