Mindenmás

Várkonyi Andrea: A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok

Négy év után, a TV2 25. születésnapja alkalmából rendezett többrészes műsor sorozat egyik vezetőjeként tér vissza a csatornához a szegedi születésű Várkonyi Andrea, írta meg az Index.

A TV2 SZÜLETÉSNAPI MŰSORÁT FOGJA VEZETNI

A műsorvezető korábban a TV2 hírműsorát a Tényeket vezette sokáig, közel négy éve viszont búcsút mondott a csatornának. A nagy visszatérés során Várkonyi Andrea TV2 25. születésnapja alkalmából rendezett többrészes műsor sorozat vezetője lesz Till Attila mellett, melyben a csatorna legmeghatározóbb pillanatait idézik majd fel. A műsorvezetővel ennek kapcsán a  Hot! magazin készített interjút, melyben a tévés személyiség felidézte karrierjének kezdetét, majd élete jelen korszakára is reflektált.

“SAJÁT ERŐMBŐL JUTOTTAM EL ODA, AHOL MOST TARTOK”

“Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok” – mondta el Várkonyi Andrea, majd hozzátette, amikor megismerte Mészáros Lőrincet, a világ legtermészetesebb dolgának érezte, hogy összekössék életüket.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb