Mindenmás

Napi pakk: 20 fok, záporok, bringás reggeli és Autómentes nap Szegeden

Hagyd otthon a kocsit, pattanj biciklire és kakaós csigával indulhat a napod a Dóm téren! Bizony, ma tartják az Autómentes napot Szegeden, ezért telis-tele leszünk programokkal a Dóm, illetve a Dugonics téren. Izgalmas kis napnak nézünk tehát elébe, amit csak egy-egy zápor, illetve zivatar zavarhat meg Szegeden. Reggeli kávét a kézbe, itt a napi pakk, szállítjuk az infókat már kora reggel!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Móric, Írisz, Marót, Maurícia, Mór, Ottó, Tamás és Zöldike nevű olvasónknak! Születésnaposokat is köszönthetünk:

  • ugyanis 64 éve látta meg a napvilágot Andrea Bocelli olasz tenorista,
  • 46 éve Ronaldo brazil profi labdarúgó, a világ egyik legsikeresebb focistája,
  • 41 éve pedig Pápai Joci énekes, cigány származású előadó, a Dal 2017-es győztese.

ZÁPOROS LEHET A NAPUNK SZEGEDEN

Csütörtökön napos-gomolyos idő körvonalazódik, elszórtan záporok alakulhatnak ki. Az előrejelzések azt mutatják, hogy keleten és délen, tehát Szeged környékén is előfordulhat egy-egy zivatar, amit több helyen jégeső kísérhet. Az északias szél élénk lehet. A reggel hideg lesz, napközben viszont 14-20 fokra van kilátás Szegeden.

AUTÓMENTES NAP ÉS PROGRAMOK TÖMKELEGE SZEGEDEN

Bringás reggelivel, színpadi programokkal, ügyességi versenyekkel, vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal vár mindenkit az Autómentes nap Szegeden. Az eseményt szeptember 22-én, azaz ma tartják ami ahogy mindig, úgy most is bringás reggelivel kezdődik a Dóm téren. Részletes programok itt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb