Mindenmás

Kórházba került Tóth Gabi, a hétvégén Szegeden lépne fel a Dóm téren (frissítve)

“Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki!” – számolt be a program elnapolásáról Navracsics Tibor saját Facebook-oldalán, ugyanis az énekesnőnek ma Tapolcán lett volna jelenése. A dolog pikantériája, hogy Tóth Gabi szombaton Ákos mellett a Katolikus Társadalmi Napok keretében Szegeden is fellépne.

Pénteken 17:00-kor lett volna jelenése Tóth Gabinak a Tamási Áron Művelődési Központban, ahol vele lett volna beszélgetés, Navracsics közreműködésével. Nem tudni, mi történt pontosan, de a poszt alatt az énekesnő férje, Krausz Gábor annyit írt: “Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”

SZOMBATON SZEGEDRE JÖNNE FELLÉPNI

A 2022-es KATTÁRS házigazdája a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a rendezvény során pedig Ákos mellett Tóth Gabi is fellépne a Dóm téren. Rákérdeztünk a KATTÁRS szervezőinél, hogy a történtek fényében megtartják-e a fellépést, mint mondták, az énekesnő menedzsere még nem jelezte feléjük, hogy lemondanák a koncertet, de amint bővebb tájékoztatást kapnak, mi is frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (14:03): VELÜNK LESZ SZEGEDEN TÓTH GABI

Cikkünk megjelenését követően nem kellett sokat várni Tóth Gabi reakciójára, Facebook történetében ugyanis ezt írta az énekesnő: “Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb.”

Tehát: szerencsére Tóth Gabi már jobban van, így velünk lesz holnap Szegeden!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb