Sport

Nemzetközi edzőmeccsen mutatták meg a szegedi fiúk, soha nem szabad feladni: Szeged – Szabadka 2:2

A szerb élvonalban a 13. helyen álló Spartak Szabadka ellen játszott edzőmeccset a Szeged – Csanád Grosics Akadémia. A csapatok 0-1-el mentek pihenőre, de végül 2:2 -őt mutatott az eredményjelző.

A válogatott szünetében nemzetközi edzőmeccset játszott a Szeged. A szegedi gyönyörű stadionban a Szabadka nem volt megilletődve, keményen játszottak és egy büntetőből meg is szerezték a vezetést, sőt később egy védelmi hibát kihasználva már kettő volt az előny. A szegedi első találatra a 68. percig kellett várni, amikor Gajdos hatalmas erővel fejelte a labdát az ellenfél hálójába.

A szegedi srácok bemelegettek, egyre több alkalommal szemétgyönyörködtető megoldásokat dolgoztak ki az ellenfél kapuja előtt, majd egy ilyen után Bírót buktatták a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest Bíró higgadtan gólra váltotta. 

A csapat legközelebb hazai környezetben, október 2-án 17 órakor a Budafok ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen. Fontos pontokat kell szereznie a Szegednek, hogy az NB II-es bajnokság élmezőnyében maradjon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb