Mindenmás

Hagyománytisztelet sándorfalvi módra: limuzin helyett John Deere vitte a menyasszonyt az esküvőre

Faragó Ádám és Faragó-Paragi Kitti 2022 szeptember 24-én kötötte össze az életét a sándorfalvi Pallavicini Kastélyban. Arról is gondoskodtak, hogy ez a jeles alkalom igazán különleges legyen – kezdi az igazán szívmelengető sztorit a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal a honlapján. Mint írják, az ifjú pár limuzin helyett inkább a traktort választotta a nagy napra, így tisztelegve a múltjuk előtt is.

Esküvői járműnek az átlagos párok olyan autót választanak, amely a köztudatban a luxussal párosul. A Faragó házaspár szembement ezzel a szokással és inkább olyan járművet választottak, amely a vidéki lakosok számára sokkal hétköznapibb, mint egy limuzin, vagyis: az ara traktorral érkezett meg az esküvő helyszínére, majd miután a ceremónia lezajlott az ifjú pár ezzel a járművel tette meg első közös útját.

A MÚLTJUK ELŐTT IS TISZTELEGNEK

Mint tovább kiemelték, Ádám és Kitti saját bevallásuk szerint mindig is olyan környezetben mozogtak, ahol a traktor a hétköznapok részét képezi. Azt szerették volna, ha az ő különleges napjukon múltjuk előtt is tisztelegnek, így nem egy limuzint béreltek, hanem inkább egy barátjuktól kértek kölcsön egy traktort a jeles alkalomra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb