Mindenmás

Szeged belvárosának ékszerdobozában a Bárkában téliesített teraszra nyerj egy két személyes reggelit!

Bevetettük magunkat mi is a teraszra, mert az a hír járta, hogy bizony a hideg ellen is felvették a harcot. Elképesztő mennyire otthonos délelőtt is a Bárka, a belváros szívében a híd alatt. Ha üzleti megbeszélés, vagy trécselésre kell a barátnőkkel, akkor mi egyértelműen a Bárkát ajánljuk Neked! Hamarosan újra játékot hirdetünk, de előtte nézd meg mennyi finomsággal, programmal vár ősszel is a Bárka!

Emlékeztek bemutattuk nektek a Bárkát, mint reggeliző hely. Úgy gondoltuk most mi is megnézzük, és ki is megyünk megkóstolni. Azt kell mondjam: gyors, finom és ami manapság még kiemelten fontos, egészséges is. Mutatjuk is, higgy a szemednek:

Az estékről pedig csak csöndben megsúgjuk: teljesen téliesített a terasz, így itt az idő, hogy Te is foglalj magadnak gyorsan asztalt: +36 70 275 2529!

Ahogyan ígértük, indul a reggeli játékunk, mert nekünk is fontos, hogy Szegeden gyönyörű helyen tudj reggelizni, egészségesen és bőségesen. Írd meg nekünk a közösségi oldalunkon, hogy ki az akit legjobban szeretnél látni reggel elsőként a barátaid, ismerőseid vagy családtagjaid közül? A kétszemélyes reggelit a FACEBOOK oldalunkon tudod megnyerni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb