Mindenmás

Elindult a Ferencváros szurkolótábora a Crvena Zvezda elleni mérkőzésre, megakadt a forgalom a 502-es főúton, Szeged mellett

Csütörtökön délelőtt lezárták az 502-es főutat, a reptéri körforgalomtól a röszkei körforgalomig állt a forgalom – írta Csaba nevű olvasónk. Mint kiemelte, rengeteg ember volt az úton, és legalább 20 busz, valamint rendőrök mindenhol.

A Csongrád-Csanád Megyei rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától azt az információt kaptuk, hogy útvonalbiztosítás történt az érintett szakaszon, ugyanis a Ferencváros a Crvena Zvezda labdarúgó csapat ellen játszik ma Belgrádban, a szurkolók pedig most tartanak a szerb főváros felé. Mint mondták, a konvoj már elindult, így hamarosan megszűnik az úztárlat is.

1500 SZURKOLÓ MEGY BELGRÁDBA

Mintegy 1500 Fradi-szurkolót várnak Szerbia fővárosába, Belgrádba az Európa Liga mérkőzésére; a szurkolókat a szabadkai főkonzulátus négy munkatársa várja a határátkelőhelyen, hogy segítsék a zökkenőmentes átlépést – mondta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb