Szegedi Arcok

Még mindig nincs meg a 14 éves, eltűnt szegedi lány – megérkezett a rendőrség hivatalos közleménye

“Keressük a húgomat, semmit sem tudunk róla” – írta szerkesztőségünknek hétfőn Henrietta nevű olvasónk, aki azt is hozzátette, hogy a testvére Szegedről, az egyik lakásotthonból tűnt el. Az általa küldött körözési közlemény alapján azonnal segíteni hívtuk a Szeged365 népes olvasói táborát, csütörtök délután pedig a hivatalos rendőrségi közlemény is megjelent. A 14 éves Benkő Szimonetta Cintiának szombaton veszett nyoma, hivatalosan is körözik, cikkünkben most a rendőrségi anyagot szemlézzük, benne újabb információkkal, amelyek reményeink szerint segíthetnek a tinilány megtalálásában.

Az eredeti cikkünk, melyet hétfőn írtunk,

A rendőrség frissen kiadott közleménye azt írja, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/686/2022 számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Benkő Szimonetta Cintia eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2022. október 1-én délután szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szimonetta személyleírása:

  • 162 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja barna, hosszú, lefele világosodó,
  • szeme szintén barna,
  • eltűnésekor világoskék farmerkabátot, sötét nadrágot, fekete pólót viselt és egy sötét hátizsák volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb