Mindenmás

Balhézni kezdett a kardiológián, mert időpont nélkül nem fogadta az orvos, még a biztonsági őrt is ököllel hasba ütötte egy férfi Szegeden

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki még a nyáron soron kívül akart a kardiológiai szakrendelésre bejutni Szegeden – tájékoztat a Szegedi Járási Ügyészség közleményében. Mint írják, a vádlott július 2-án jelent meg a beutalójával a járóbeteg ellátáson, viszont miután közölték vele, hogy csak előzetesen egyeztetett időpontban tudja orvos fogadni, a férfi mérgében felszaladt az emeleti rendeléshez, és ott az asszisztensektől követelte, hogy őt azonnal lássák el.

A közlemény szerint ezek után a férfi a felhívás ellenére sem volt hajlandó a rendelő ajtajából elállni, így biztonsági őrt kértek a helyszínre, aki szintén távozásra szólította fel az őt szidalmazó elkövetőt. A telefonján rendőri segítséget kérő biztonsági őr kezéből a vádlott ekkor kiverte a készüléket és ököllel hasba ütötte, majd elmenekült az épületből. A férfit most garázdasággal vádolják, bűnösségéről pedig a Szegedi Járási Ügyészség fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: mascara
'Fel a tetejéhez' gomb