MindenmásNem kategorizált

Ennek a cuki kiskutyának le kellett szállnia ma a Széchenyi téren, egy másik cuki kiskutyát pedig egy mentős mentett meg az útszéléről

Köszönjük az olvasóinknak ezt a sok levelet, hiszen minden nap közel 100 levelet, üzenetet és fotókat is kapunk Szegedről és sokszor még távolabbról is. Ma estére két kiskutya történetét hoztuk el nektek. Az egyiknek szomorúan, de le kellett szállnia az 9-es troliról, mert elvesztette a gazdi a szájkosarat, míg egy másik kutyust az útmentén találtak meg a mentősök és segítettek is rajta…sőt örökbe is fogadták a kis kedvencet.

❗️EGY POLGÁRI ÉLETMENTŐÉ A VILÁG LEGBOLDOGABB KUTYÁJA❗️“- ezzel a mondattal indított az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Majd így folytatódott a poszt, ami egy megható történetet mesélt el: “Bár feltehetően egy autóból tették ki, mégis ez a legjobb, ami történhetett egy alig 8 hetes kiskutyával Hajdú-Bihar megyében. A Polgári Mentőállomás egyik mentőegysége ugyanis észrevette az út szélén kóborló kölyökkutyát és azonnal félreálltak. A szelíd blöki rögtön barátkozni kezdett az életmentőkkel, akik nem hagyták magára a sovány, kullancsokkal teli kölyköt. Rögtön felvették a kapcsolatot a közeli állatmenhely munkatársaival, majd át is adták nekik a kutyust és folytatták szolgálatukat. Jólelkű gépkocsivezető bajtársunkat azonban nem hagyta nyugodni a gyámoltalan kiskutya sorsa, így néhány álmatlan éjszaka után, a napokban visszatért a menhelyre és örökbe fogadta Lokit, aki mára már a világ legboldogabb kiskutyusa. Gratulálunk!”

Egy kevésbé vidám történet, ami ma történt Szegeden a Széchenyi téren. Ugyancsak egy kutyus volt a főszereplő. A belvárosból a Felső Tisza – part irányába tartó trolibusz vezetője kellett, hogy leszállítsa a kutyust mert nem volt rajta szájkosár. A gazdi, aki egy anyuka volt és kisfiával utazott, el is mesélte, hogy tudja, hogy így nem szabad közlekedni, de sajnos pont ma vesztette el a kutyus szállításához elengedhetetlen kelléket, amit sajnos még nem tudott pótolni. A kutyus nagyon cuki volt, de a trolivezető szerint a szabály az szabály: szájkosár nélkül úgy tudjuk sétáltatni sem szabadna a kutyusokat, mégha ilyen cukik is, mint a főhősünk a képen.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb